Informaţii editoriale

Pentru toate tipurile de prezentări, participanţii sunt rugaţi să trimită rezumatele şi lucrările în extensor, în română, cu bibliografie, conform următoarelor instrucţiuni:

Deoarece numărul de lucrări prezentate oral este limitat, Comitetul Ştiinţific le va selecta, iar celelalte vor fi prezentate la sesiunea de postere. Schimbarea opţiunii de prezentare de către Comitetul Ştinţiific va fi comunicată primului autor până la data de 19 aprilie 2013.

Timp de prezentare:

– referat 20 de minute

– lucrare 8 minute

Prezentarea lucrărilor selectate pentru susţinere orală se va efectua în format digital (PowerPoint).

Textul integral va fi redactat în limba română, în Microsoft word, cu caractere Times New Roman, font 10, la spaţiu de un rând. Nu se vor folosi caractere boldate sau italic. Titlul va fi editat cu majuscule

Numele autorului: prima literă cu majuscule (ex. Gheorghe Popescu), iar în cazul mai multor autori cu sublinierea numelui celui care va prezenta.

Rezumatul va fi concis, nu va depăşi 250 de cuvinte şi va cuprinde următoarea structură: introducere, material şi metodă, rezultate, concluzii.

Procesarea lucrărilor pentru publicare în volumul de rezumate este condiţionată de achitarea taxei de participare a primului autor.

Lucrările vor fi trimise în rezumat până la data de 31 martie 2013, în formă electronică, la adresa de e-mail: ktundee@yahoo.com

Vă rugăm să transmiteţi adresa de e-mail, numărul de telefon şi fax pentru corespondenţa ulterioară.

Lasă un comentariu